Wednesday, August 24, 2011

heartless

salam semua sahabat bloggerku...
hmmm...
utk yg view blog xseberapa aku ni...aku ucapkan terima kasih banyak2 k...
jasa kalian xdpt dibalas...
hmmmm

pagi2 buta ni xdapat aku nak lelap mata..
dgn selsema+batuk+demam yg menyerang aku ni..
seyes buat aku xselesa..
tekak rasa perit....
idung ketat...
badan dedar...terasa kepanasannya!!

tapi who cares?
aku yg sakit...aku la yg tanggung!!

aku xkisah jika xder org alert pasal kesihatan aku pn...
sbb aku xsuka meminta simpati...
dan itu mmg sikap aku dari kecik...
even aku anak last...tapi aku lebih indipendent dari kakak+abg aku...


punca demam???
hmmmm..

maybe sbb kurang minum air..
tapi yg aku pasti....
sbb aku terhidu bau rokok dlm suasana beraircond..
mmg aku alergic rokok...
smell perokok amat sensitive pada deria aku...
maybe pada org aku ni saje ngengada xnak hidu bau rokok..
tapi kalau aku terhidu...inilah akibatnya...
nak kata xckp....maybe org yg merokok tu da tahu aku ni allergic rokok!!
hmmm....da nasib badan!!
selagi boleh sabar....sabar je la...
aku xnak....satu hari nanti benda kecik ni jadi satu hal yg besar lak...
hmmmm....


hmmmmm...
sabar la nurul...
>_<

uhuk...uhukk..koh,..koh...
batuk menyerang aku..
nak meraung rasanya!!

sabarlah hati....
esok lusa batuk ni ok la...
jgn duk pk sgt k!!


=truly=
.norulez.