Friday, September 30, 2011

ceritera hidup kita.........

salam dan selamat petang~
hmmm...
arini ke sekolah seperti biasa...
hmmm..
mengenakan baju kurung purple...
tudung purple...
kasut hitam...
hmmmm...
boleh la kan....sweet sgttttt!!
hahahhaa...perasan sendiri...
wekkk!!
biasa la kan....da pegang title guru paling sporting dan wangi ni susah...
semua nak kena jaga..
attitude mesti kena jaga.....
:P
hahahaha....
sabo je la...
hmmm...

bangun pagi2 harini...
terus mandi...kemas barang2....
kul 11.15 terus bertolak ke sekolah...
janji nak pegi umah sorg cikgu yg bersalin...
tapi di cancelkan saat2 akhir sbb si ibu dan si anak pegi ospital...
so....batalkan je la niat kami nak pegi sana kan...
hmmm...

kebetulan arini kat skolah ada majlis restu ilmu utk pelajar2 PMR...
jadi end up majlis abis kul 10mlm...
dan berkebetulan pulak kak irma nak turun ke KL berjumpa suaminya...
so aku terus pelawa naik je kete ngan aku...
ada la teman...
mana xnya..
sbnrnya aku xcited nak pegi whrehouse sale Padini kat glanmarie shah alam...
dan nak pegi survey Vaio dan D90.....
aaaaaaaaaaaa...bestnye...mencari sesuatu yg aku sukai ...
moga semuanya berjalan dgn lancar esok!!!


masa aku menulis entry ni...
kat skolah hanya ada 4kelas sahaja yng hadir....
selebihnya kelas2 lain dicutikan utk laluan peperiksaan PMR pada hari selasa (04102011)... 
jadi suasana diskolah mmg sangat2 la aman dan tenteram...
cikgu2 semua duk sembang2 sambil menyiapkan kerja2 hakiki dan kerja2 sampiangan seperti shopping online....tanda buku latihan student...sembang2 kosong...
dan segala mcm kerja la!!
hahaahhaa....so ni la masanya kami refresh jiwa dan raga disekolah ni....

hmmm....apa lagi ek???
rasanya tu je la kot....
rite now!!! 


truly
-norulez-

Wednesday, September 28, 2011

~Lamanya tak hupdate blog!!~

salam dan selamat malam...
perghhh...giler lama xhupdate blog....
dah berabuk da pn...
siap ada spiderweb lagi haaa...
tapi kalo ada spiderman lagi best kan...
hahhahahhahahahaha.....

dalam diam2..
banyak benda terjadi dlm hidup aku...
emmm...
bila pk2 balik...
arghhh......mcm pelik jew..
hmmmmm...


so...end for tonite...
see u all soon...
salams..

norulez