Wednesday, October 19, 2011

WONDERFUL DAY!!

salam dan selamat sejahtera stalkers!


weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
happy dan best sgt2 harini...
selsema dan batuk pn da makin kurang..
Alhamdulillah....


kisah pasal blog yg kena hack selama 15minit tu pn masih xreda lagi..
heh....ramai tol yg tanya pasal hack2 ni ngan aku..
kah  kah kah...
aku tataw hack wei...
so jgn la hack page aku...
aku dapat ni pn...sbb aku bodoh...
saje cuba2 kan....

so....pasal hack2 ni, jgn la tanya k..
aku just tahu nak on/off lappy ni jew...


adehhh!!
nak share ngan korg...
aku skrg ni gian nak bela anak kucing/kitten..
alahai..nengok muka diorg...manja2 jew...
terasa xsabar nak jadi mummy diorg...hahahahahha....



yey!!
mgu depan nak p beli kucing kat seremban...
dah deal da ngn owner kucen!!
yess!!
wahhhh.....sungguh shomelllll!!!!
pastu.....terus nak pegi seri kembangan utk beli kelengkapan dia...
hehehhehee...xsabarnyaaa!!!!!



utk my meoww..
mummycat da rancang nak belikan :- 
cage 3tier untuk bby
pet carrier warna black+white biar sama ngan bulu bby
set feeder yg large sbb mummycat  bz pluss++
takot bby lapar.....
tikus mainan utk baby...
pokok utk baby mencakar..
dan......satu ruang utk bby lepak2 kat dlm keta mummycat!!!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
bestnyee!!


hehehehhee....
sabo je la...
nanti tiap2 bulan leh balik kg ngan mummycat kan..
kita balik kg...kat sana ada kawan2 banyak!!
++ family pn suka kucing and ada banyak kucing kan!!!


hmmmm...
dan xlupa juga utk semua pelajar2 ku...
jangan lupa JUmaat ni exam akhir tahun k!!
cekiddaut!!!


ok la all...
nak tido..
nantok!!!
salams...


-norulez

Friday, October 14, 2011

alahaiiiiiiii....PROPAGANDA LEBIH JE KAU NI NOKSSS!!!

salam dan selamat pagi jumaat!!

eceeehhhh!!!
so how??
ada banyak happy ke???
ada banyak dapat duit ke???

keh keh keh...
smlm heboh satu dunia hacking di malaysia yg maybe sebesar kuman kumin ni duk mengangkat dan memartabatkan blog aku ni haaa yg kena hack/godam oleh individu yg bermotifkan dendam dan tidak puas hati pada aku........hehehehhe....

penegasan aku kat sini... nak hack ke...nak godam ke...
aku mmg xkan dapat balik la dgn cara hack...
sbb aku ni bukan hacker...
aku hanya seorang cikgu sejarah dan cikgu pendidikan seni visual yg berkelulusan
-Diploma Sains Komputer UiTM
-Ijazah Sarjana Muda Kepujian RekaBentuk Grafik UiTM
-Ijazah Sarjana Komunikasi Visual dan Media Baru UiTM
-Diploma Pendidikan Lepasan Ijazah UiTM....

hmmmm....
tu je la kelulusan aku....
xder pulak aku dapat diploma ke...sijil ke...ijazah ke.. dalam bidang2 hacking ni haaa!!
lagipun aku mmg xminat....
cuma aku ni jew berkawan dikalangan org2 yg pandai hack2 ni...
so....jgn ingat aku pandai hack...
penegasan aku disini....aku xpernah pandai hack...

so utk si polan2 yg kat luar sana yg suka provoke...
yg suka propaganda...

eh aku xkisah babe....
xrugi sikit pn ilmu aku..
malah makin bertambah!!

aku cepat melatah???? blog aku yg dipersoalkan xglamor oleh blogger lain??
hahahahhaa...persetankan itu semua...
aku xpernah kisah blog aku xglamor...
blog ni hanya utk aku....dan sapa2 yg rasa ada masa nak follow aku....
thats all...so xyah nak persoalkan blog aku ni glamor ke x....
nampak sgt la ada stalker kat blog aku ni kan!!!
hahhahahhaahhaahahhaaa...
sabar je la....
suka la kau duk mengata dan mencanang...
kesiann....maybe xder keje nak buat..
or mmg masa depan ko tu musah dpn blog ko hanya nak kutip dosa2 kering jew...

kenapa aku ramai HATERS???
sbb aku xsuka bermuka2...
korg gelak2 sama2..
belum tentu org yg sama2 gelak tu leh tolong ko?
btul x??
hahahaha...org mmg xkan berpuas hati ngan aku selagi aku xpergi sujud dan sembah diorg..
tapi sapa diorg nak aku buat mcmtu??

jgnkan nak suh aku tegur...tgk muka pn aku xhingin....
setakat create fake profile kat FB....canang sana sini..buat itu ini...
Ko gelak..ko senyumm..
haaaa...nanti ko rasa la azab....
yg tu ko kena pk...dgn sapa ko da buat salah..kau meraung la eh pegi minta maaf nanti....
ko kenakan org...ko gelakkan org..
sekali makbapak+adikberadik ko kena....
baru kau tahu apa yg ko da buat selama ni banyak menyakitkan hati org lain...

nak ketawa...nak sedih..nak gelak pn ada bila propaganda mcmni terjadi...
nampak sangat...perancangan xberapa teliti...

satu org wat ayat panas....provoke sana sini...
dan yg sipolan yg mmg pakbadut hanya menurut jew...
print screenshot post sana sini....
xlut kena maki....xmati kena hina...
minyak kereta aku pun ko xmampu nak sapport...ada hati nak buat mcm2 kat aku...
choiiii!!!!

stop dan dah2 la provok dan propa eh....
banyak lagi keje lain nak kena wat...
ehehehehe....
aku ok jew....
sbb aku ni mcmni la...
mmg xsuka ckp blkg punye...
berterus terang dan buat biasa2 jew...
cuma kalau nampak nak bermusuh sgt....
nak koyakkan mental org sgt...
silakan la......

bagi aku....isu yg terjadi ini lebih kepada sifat keanak2kan org yg tidak berpuas hati ngan aku....
personally....kenapa x jumpa aku je bgtau kan???

apa2 je la k...
pesanan penaja utk org spesis hampir pupus ni yg penuh dengki+bodohsombong!!
**PERGOLAKAN DALAM DIRI YANG SUKA PROVOKE ORG..YG SUKA PROPAGANDA TU YG PATUT DIKAJI...BUKAN NAK JATUHKAN ORG.....fikir2kan la yer manusia yg berhati busuk+mentalkoyak+xder life+yg akan mati  bila2 jew...**

truly dari jari aku..
-norulez-

kesian blog aku.....

salam dan selamat pagi all..
hmm...
harini xder idea nak update blog...
tapi sejam yg lepas blog i yg cute miut ni kena hack...
alahaiii...
nak hack mende...bukan de pape pn kat blog ni...
kalau ada sorok harta kerajaan 10M ke...ok gak kan...


maybe sbb lain kot..
hmmm..
apapun semua da selamat..
aku malas nak pk sgt la kan..
xder pekdah..
so...rilek2 je la..


sbb demam xok lagi..
nak tido dulu la..
esok la kalau rajin aku post screenshot k..


salam n selamat tido all


luve
-norulez-

Thursday, October 13, 2011

oitt...DEMAM!!!!

salam all.....
selamat sejahtera...

smlm nyenyak tidur dek penangan ubat batuk+selsema+demam...
tetiba aku tersedar dlm kul 5++am...
omg....aku ingatkan aku da nak mati....
uwaaaaaaaaaaaa....
seyes aku xleh nak nafas...xleh nak buat pape...
dkt 5minit baru aku berjaya buka mata dan carik hp aku...
hmmmm
tataw kenapa..
tapi dada aku terasa berat dan sesak...
omg..........aku semput ke??
aku pandang aircond....perghh...
terpasang dgn 16darjahcelcius!!
aku carik bantal busuk aku....
aku tarik comforter..
aku selimut badan aku sepenuhnya...
aku bernafas guna mulut...
arghhh....peritnyaa!!!

xtahan aku gagahkan diri aku pegi toilet...
aku nak batuk kuat2 sampai muntah!!

tapi....usaha aku gagal...kepala aku terasa berat...
aku capai towel aku...dengan harapan aku leh batuk dan muntah dlm towel tuh.....

koh koh koh....
koh koh koh...

hmm.....aku ludah kat towel...
aku lihat kalini warna lain..
aku amati...
air liurku bercampur dgn darah..
alamak!!
kerongkong aku terluka ke???
aku telan liur...perittt!!!

tak tahan dgn penderitaan batuk+selsema+pening yg makin menggila...
aku gagahkan juga pakai jeans+tshirt utk ke Hospital Pakar Puteri kat Larkin tu...
tapi....larat ke aku nak drive sendirian??
hmmm...
aku amik mineral water kat tepi katil...
aku minum slow2...
perit!!!
semput aku nak telan air tuh!!!
air mata aku da mengalir...
sedih kenangkan nasib badan yg demam dan xbermaya ni haaa...
bilik da bersepah2 dgn tisu2 yg aku main tarik jew dari kotaknya!!

T_T
aku nangis...
bertambah2 la semputnya..
aku tgk hp aku...
sayuuu.....xkan nak call mak!!
arghh....xnak kacau mak la..
aku kan da besar panjang!!

dan utk kali ini...
aku gagahkan diri aku utk keluar rumah dan drive sorg diri..
ke HPP yg hanya 500m dr umah aku....

sampai2 je kat sana...
aku kena masuk wad..katanya aku semput...
pernafasan aku lemah...

hmmm
5.54am..
doktor sedut cecair dari dlm badan aku...
aku di beri ubat dan diminta rehat....
sblm tu aku diberi satu suntikan...

11.30am...
aku tersedar...
pening+batuk+selsema masih ada...
aku tgk sekeliling..
emm...dlm hospital ke aku ni??
aishhh...mcm sakit lak rasa...aku senyum sorg2...
nasib baik aku xmati tadi..
keh keh keh!!!

aku diberi cuti 2hari...
doktor bgtau aku...seb baik la dtg dan sedut cpt!!
kalau x...mau aku kena asma/semput yg lagi dasyat!!
padahal aku hanya akan semput bila aku menghidu org merokok dlm ekon jew!!
hahahahahhampesss!!!
doktor gak nasihatkan aku supaya jgn mkn mknan berminyak...
pedas...terlalu manis...dan mcm2 lagi la...
aku angguk jew...
wat muka kering!!!
hahahahhahhhaa....

end up...aku balik...
rest kat umah...inform kat skolah aku mc...
heehheehehhe...dpt MC...yahooooo!!!
dapnyeeeee!!!!

so....skrg ni aku just baring..
x on aircond..... xon kipas....
duk diam2...kasi badan berpeluh!!!
hehehe

anyway......
aku bersyukur sbb aku berjaya menguruskan diri aku sendiri...
:))
k la...
nak rest...
see u soon peeps!!

muahss..
-norulez-

Wednesday, October 12, 2011

selsema datang lagiii...arghhh!!!~

salam dan selamat petang semua.........
hope korg sihat2 selalu eh..
diriku ni xberapa nak sihat...
maklum la.....selsema datang menyerang..
plusssss++++ pening kepala++++batukkk!!!
waaaaa...kesian kan!!


so mcm biasa la..bila penyakit 3serangkai ni dtg..
mood pun mcm apa tah..
kat skolah ni rasa nak telan  budak2 jew...
hmmm...
seb baik la masih banyak sisa kesabaran lagik!!!
emmm....


smlm da mkn ubat selsema...
pas makan 10minit+++ terus terlena...
dan yg paling best nyeee....xsedar apa...
bisa betul ubat selsema ni haaa...
zzzzzzzzzzzZZZzzzzzz ler nampaknya!!
tanpa selimut...tanpa off lappy....
tanpa dan tanpa...
mcm2 tanpa la kan..
emmm.... :((
sdr2 da subuh....
badan rasa sakit2..
agak suam2 gak la rasa badan ni haaa...
mata merah+kuyu...
batuk dan selsema mmg xleh nk ckp pe la kan...
dan one more thinggg...
kulit muka aku yg itam terbakar dek panahan mentari di pantai desaru pn turut menggelupass!!!
arghhhhhhhhh...mcm2 hal la...
sabar nurul...sabarr!!!





smpi kat skolah terus siapkan apa yg patut...
dan im very lucky...sbb arini menu kat kantin mmg sesuai utk org demam mcm aku ni haaa... :P
so..arini aku ngap nasik+sup ayam extra sup...extra kentang...extra carrot+kentang goreng pedas+limau suam extra masam!!
hahhahhahahhaa..
gile melantak kan!!
so.....mkn smpi licin....dan harganya hanya rm4.50...
wink wink!!


kebetulan pulak di sekolah ada mkn2...so...aku sebat lak kuih 3 ketul...
perghhh..kenyang...
lepas tu meneruskan tugasku seperti biasa dari kul 1.10-6.45 non stop arini..
sbb mmg arini pack giler jadual aku...
xpela....sekali seminggu jew...
:)

batuk dan demam masih berkeliaran dlm rongga hidung dan kerongkongku...
so...arini aku xbanyak ckp...biar budak2 je yg bnyk  berinteraksi ngan aku...
ok la kan....hehehehhee...selalu aku yg menjerit2...

now kasi chance kat budak2 lak...
^_^


so...masa aku tulis entry ni pn...
aku ada sket masa sbb budak xder assembly arini..
kerana???
kerana cuaca yg tidak menentu diJB skrg ni kan...

bahaya doe!!
kan kena panah petir anak org..sapa nak tanggungjawab???
so...p&p dalam kelas je la...



ok guys!!
aku nak chow dulu...
demam2 ni..
xlarat nak menaip banyak2..
semputtttttttttttttttt!!!!


---  truly  --
***norulez*** 



Wednesday, October 5, 2011

kelakarnyaa!!! ♥♥♥

salam and gud afternoon all my fellas..
hahahahahahaha...
kelakar la kan bila pk2 balik...
sbb tajuk pn da kelakar!!
so...citer ari ni adalah citer kelakar la...
weeeeeeeeeekkkk!!!

♥♥♥♥

nak dijadikan cerita...
aku arini ke sekolah mcm biasala...
11.30am
konon nak settel keje2 la kan..
so...on my way...
aku hantar seluar jeans ke kedai...
alkisahnya..aku nak potong la suar tu...xkan nak rosakkan lak kan!!
so....smpi dlm kul 11.55am... aku terus pegi antar dan perjanjian antara aku da pekerja kedai tu pn berjalan dengan lancar la.....end up...aku nak bayar...
hmmm...xsengaja..aku da kuarkan kredit card aku...
aku hulur kat amoi kedai...
dia blur+suspen...
tapi dia terima jew..
xder riak apa2 kat muka dia....
aku pn sebuk duk berckp ngan kawan skolah yg kebetulan ada kat kedai tuh!!
hmmmm.....pot pet..pot pet...
banyak pulak kisahnya!!

♥♥♥♥

da abis aku sembang....aku hulur tangan aku nak amik balik creditcard aku...
then amoi tu ckp...
amoi : bukan cikgu bagi kad utk kedai kami ke??
aku  : blur.......sambil geleng kepala...
amoi : abis kenapa cikgu bagi kad cikgu??
aku : kn ke nak swipe...nak bayar la...
amoi : opss...sorry cikgu...nak bayar pakai kad xboleh...
aku : kenapa lak?? kan ke terima cash/creditcard
amoi : @#$%^&*(*^%!!! (ckp dalam bahasa cina..)
aku : pehal plak nak sindir2 saya?? ingat sy xpaham ke??
amoi : cikgu xkan la rm20.80 pn nak pakai creditcard...
aku : aishhh..tadi awk ckp 208.00...grrrrr..
amoi : yeke...sorry cikgu..
aku : senyum je la...sbb rm20 je melayang!!!

pas kuar dari kedai...aku gelak gila2 babeng!!
mau xnya...aku da cuak..sbb aku ada rm 100++ jew dlm purse..
hmmmm...selamat creditcard aku!!!
lagi satu...bila aku pk balik...xkan la potong 11 helai jeans kena charge rm208...
xlogik...tapi sbb asyik duk sembang aku iyakan jew la....

♥♥♥♥

smpi di sekolah....aku terus punch card dan settelkan apa yg patut!!



♥♥♥♥

so..............aku pn berlagak biasa la...

sabo je laaaaaaaaaaaa!!!


lawak giler!!
nurul