Monday, November 26, 2012

♥ ALHAMDULILLAH ♥

♥ alhamdulillah dan syukur atas semua yang terjadi...terima kasih ya ALLAH 







and now....sambil senyum2...














♥norulez

Thursday, November 15, 2012

♥♥SALAM MAAL HIJRAH 1434H♥♥


quote dari hati :
seburuk manapun kisah kita dahulu ...ALLAH SWT masih menyediakan 
hari – hari yang baru untuk kita... kita selalu diberi kesempatan baru untuk melakar sejarah kehidupan yang lebih baik daripada sebelumnya... maka,dengan itu BERSYUKURLAH DENGAN NIKMAT KEHIDUPAN telah DIBERI oleh- NYA...

SALAM MAAL HIJRAH UNTUK SEMUA KAWAN-KAWAN DAN INSAN TERSAYANG...
SEMOGA KITA SAMA-SAMA BERHIJRAH KEARAH YANG LEBIH BAIK...
AMINN~


hmmm...
salam all...
harini aku kebosanan melayan demam dan hingus yg meleleh di hidung...
so..aku amik sikit masa menghupdate belog yg dah bersawang ni...
whats a blessed day... 1Muharram1434H

sejak bercuti 9/11/2012..
aktiviti aku masih lagi xlepas dgn skolah..
mklum la..bnyk benda yg nak kena buat..
clearance itu ini...lengkapkan fail itu ini...
hmmm....sapa la ckp keje cikgu gaji besar tapi xpenat eh???
ehhh...
so ada masa...
aku balik kg kejap...
saje menyemakkan kg dengan diriku yg comey ni haaa...
sbb raya haji aritu aku xbalik...
rindu kat family k...

then balik dari kg aku singgah KL bersama kawan2 aku...
janji kat sana...
then deting2 sket...
eheee...


makan nasik kerabu dgn ayam bakar kegemaran....
dappppppp!!! nyummyyyy!!!


memBUDUkan diri...lupa nak snap pic...
amik kat tenet je...tapi lebih kurang mcmni la gayanya....
sedapppppp!!! org n9 pn suka budu taw!!
tersadai setelah jauh berjalan.....my HANDSOME!!!

destinasi seterusnya ke KL dan Nilai utk mencari brg2 sket...

tapi yg penting...aku pegi CM utk mengimbau kembali nostalgia masa bergelar student dulu...pada awalnya merancang nak nek kenderaan awam je...

mcm LRT PUTRA KOMUTER...tapi disebabkan keadaaan hujan dan kekangan masa....kami naik kete aku je la....kan....wlpn sesat tapi pengalaman best kot!!!



aku dan pn.ayu dlm myHENSEM....saje la kan...aku pn nak merasa ape!!


aku dan pn.acex di CM...weeeeee!

DECEPTICON mengganas di Nilai...
Recommended kalau pegi Nilai3 jgn lupa singgah
SUP BEDENGUNG...mabelesss!!!
dan............xlupe....
TT bersama PreveC di Muar...
cayalaaahhhh... spot where is myHensem!!
hmmmmm...tu la aktiviti aku sepanjang bulan dan minggu ni...
akhir tahun 2012...
mcm2 benda jadi...tapi hidup ni mmg kita xleh nak jangka...


opssssss!!!
SATU benda aku lupa nak update...
sempena tahun baru hijrah...
aku nak berhijrah kearah yg lebih baik...



norulez arifin

Wednesday, November 14, 2012

♥♥WHAT U SEE...IS WHAT U GET...♥♥

hye all...
salam...
sorry again sbb lama x menghupdate blog tersyg ni..
dah bersawang dan siap beranak pinak dah ni haaa..

so sorry...and very2 sorry
mcm biasa.....forget the PASSWORD!!!

eheee...
beberapa bulan yg sgt2 awsome...
awful...dan mcm2 lagi la...
nak mula dari balik kg utk raya ke or dari mana eh??

hmmm....
raya aidilfitri tahun ni mcm sayu dan sedey sket la...
abg dah xder kan...so we all sambut biasa2 saje..
saudara mara pn mcm xhappy je pegi rumah sbb teringat arwah..
hmm...aku...of course la yg paling terkilan dgn arwah...
saat2 terakhir dia pn aku masih tidak berpeluang menjaga dia..
yela....nak buat mcmner...
dah suratan takdir...
sabar jer la...moga arwah abglong dan arwah ayah ditempatkan dikalangan hamba2MU yg beriman Ya ALLAH....aminnn~

hmmm...abis cuti raya...aku  balik sendirian ke JB...
dah la balik dari JB ke KB pn sendirian...
maaf mak...diksue kelentong mak kata  balik ramai2...
sorry...saje xnak bagi mak risau...
kawan2 balik lewat n dah ada urusan masing2...
so jalan terbaik...diksue balik ditemani oleh momo oyen dan kiki....
teman gak kan...
maaf lagi skali  mak...
:(


banyak benda yg aku buat semua salah...
sampai satu tahap...aku dah xder benda nak buat dan aku rasa aku wujud ke dlm kehidupan org??
hmmm...
mak...sorry nangis dan susahkan mak even umur aku bukan remaja lagi....
tapi aku masih mengadu semua benda ngan mak...maaf mak.... :(

and till now...
apa yg org nak ckp pasal aku..
pasal kehidupan aku..
pasal peribadi aku..
aku xkisah..
ckp la aku ada ego yg menggunung...
ckp la aku tua dan nak expired..
ckp la aku belagak bagus...
ckp la aku perempuan sial...
CAKAP la k...
selagi aku xmenyusahkan hidup sesiapa...
selagi tu aku mampu senyum dan berdiri dengan kaki dan tenaga aku...
selagi aku  mampu utk hidup...
ITULAH AKU...

AKU YG SENTIASA MENJADI DIRIKU...
BUKAN UNTUK ORG LAIN...
TAPI AKU ADALAH AKU....


****
tak pernahkah kau sedari akulah yang kau sakiti...
engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari...
oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku...
aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia...
memang takkan mudah bagiku tuk lupakan s

egalanya...
aku pergi untuk dia....

****


Thursday, August 9, 2012

RAMADHAN DAN RAYA

salam ramadhan...

pewwwww...
syukur...sbb masih lagi panjang umur..
murah rezeki dan masih tersenyum dan ketawa lagi...

alhamdulillahh....

ramadhan kali ni aku banyak stay kat umah...
baru 4x aku keluar iftar dgn member...

1x RASAMAS=rasa yg memang hampeh!!
1x JOHNNY STEAMBOT=sedapppppppppp!!
1x BENAFE CAFE=mkn sampai pening!!
1x SINGGAH SELALU=sedapp++lauk banyak++murah (rm25jer)

alhamdulillah kereta dah siap...
wlpn deley sket...at least dpt apa yg aku nak!!
hehehee...

syukur...rezeki dari ALLAH..

anyway....masih banyak lagi yg blm aku buat...
dan masih banyak lagi masa kan...

so pelan2 kayuh ah...

happy ramadhan dan selamat balik kg....


yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... RABU DAH MEMECUT BALIK KG!!!



muahsss..
-norulez- 

Sunday, July 22, 2012

♥ salam RAMADHAN ♥

hoyehhhh...
akhirnya...setelah hampir sebulan xupdate blog...
arini berkesempatan dan berjaya memerah otak..
hahahaha...kes mcm biasa...
LUPA PASSWORD!!!!

hahahaha..kelakar..tapi kadang2 menyakitkan hati...
emmm..nak kata minda ni da kronik sgt...
hari2 minum madu...mkn mknan berkhasiat...
emmm...
nak wat camner...mmg dari dulu jenis mudah lupa password..
tapi kalo benda lain xlupa ok!!
ngeee~


okey all...
sblm panjang lagi...

izinkan hamba mengucapkan salam..

ASSALAMUALAIKUM wbt...


dan selama datang bulan yg penuh keberkatan...

iaitu bulan RAMADHAN...

Alhamdulillah...
bertemu lagi dgn bulan penuh keampunan pada tahun ni..
syukur padaMU ya ALLAH...

hmmm..
bila bercerita pasal RAMADHAN ni..
mmg jauh beza antara zaman kanak2..zaman remaja...zaman universiti...zaman keje..
hmmm...cuma yg samanya....aku mmg xpernah miss untuk berpuasa penuh...
kecuali jika ABC (ALLAH Bagi Cuti)...
Alhamdulillah....syukur...atas didikan ibubapa dan family aku berjaya..
wlpn kadang2 yg aku berjaya hanya menahan lapar dan dahaga...
namun aku bersyukur padaMU ya ALLAH...
kerana...selalai2 aku padaMU...KAU tidak pernah hilangkan KEIMANAN dan KETAKWAAN

aku padaMU....wlpun aku hambaMU yg penuh kesalahan dan dosa...

ya ALLAH...sungguh besar RAHMATMU padaku...


sambutan RAMADHAN kali ini berbeza dari biasa...
tahun ni aku banyak berdikari sendiri...
uruskan kehidupan sendiri...
ye la...umur aku pn dah meniti hujung 20-an..
so...wajar la...mak melepaskan aku terbang bebas untuk aku tentukan arah hidup aku..
but..one more thing...mom xpernah gagal untuk bersama aku time2 yg aku rasa aku perlukan dia...
maybe naluri seorang ibu....always there for me... mak...thanks tau...diksue syg mak sgt2....

then...sampai satu bab yg mmg aku rasa sayu dan pilu...
5hari sblm RAMADHAN...aku call mak...
mmg lama...
lebih dr 2jam kot...
kami sama2 nangis di hujung talian..
yes....kami berdua...
crying....

why???

we miss the person that we strongly love!!!!

arwah AYAH dan arwah abgLONG...

tahun ni tahun ke11 arwah ayah meninggalkan kami...dan tahun ni juga tahun pertama kami berpuasa..
berhari raya tanpa arwah abgLONG yg mmg diibaratkan pengganti ayah selama ayah xder...
honesly....aku hari2 teringat kat diorg...
bukan aku xdapat terima hakikat....tapi aku xdapat tipu perasaan aku..
yg aku amat rindukan mereka...mereka yg banyak berkorban dan bersusah payah untuk aku...
mereka yg tersenyum melihat kebahagiaan aku...mereka yg menangis melihat kejayaan aku..
ya ALLAH...rindunya aku pada mereka...moga KAU tempatkan mereka dikalangan hambaMU yg beriman dan beramal soleh..

sungguh...tanpa mereka siapalah aku...
aku berjaya harini pn disebabkan kesusahan ayah...
seorang petani kampung...yg berjaya mendidik kesemua anak2nya berjaya menjejakkan kaki kemenara gading...
yg sanggup berpanas membanting tulang untuk menyara keluarga..
yang sanggup berhujan untuk rezeki kami sekeluarga...
mmg aku tahu...kisah family aku tidak tragis mcm dalam Bersamamu....
tapi....aku tahu....hanya aku yg mengerti apa yg diorg rasakan..
mmg keluarga kami tidak pernah bercatu makanan..
mmg apa yg aku nak sentiasa aku dapat...
tapi....cukuplah aku katakan...
wlpn arwah ayah meninggalkan berekar2 tanah sawah...
tanah yg menjadi lambang kegigihan dan usaha beliau...
sampai kehari  ni...aku xmampu melihat saujana harta peninggalan arwah yg terbentang didpn mata...
xsanggup rasanya...sbb aku xnak semua tu..aku hanya nak mereka...
mereka yg aku sayang....takkan terputus setiap amalan kebajikan yg aku lakukan utk mereka...
dan di setiap akhir malamku....aku sentiasa doakan agar suatu hari nanti...aku akn berjaya mendidik anak2 aku sepertimana arwah ayah mendidik aku....INsyaallah...

hmmm...
air mata aku basah dipipi..
terasa hangat...honestly...
almost everyday...aku mmg teringat arwah abgLONG...
dan setiap kali teringat...aku akan terdiam...
belek hp aku...tengok  no telefon dia...
istigfar banyak2....aku sedekahkan dia doa...
ya ALLAH...kenapa sekejap benar aku bersama arwah...
belum puas aku membalas jasa arwah...
arwah meninggalkan aku...
hingga entry ni ditulis....aku menangis teringatkan arwah abgLONG...
sanggup dia berhabis wang ringgit...tenaga...masa hidupnya semata2 mahu melihat adik2nya berjaya...
tiada istilah pilih kasih...sampaikan setiap org berhak menerima apa yg sepatutnya...
aku masih ingat...masa aku kat UiTM...selama lebih kurang 9tahun.....aku xtahu berapa ratus RM dia abis utk aku....tapi...bila aku balik kg....xpernah dia ungkit...xpernah dia persoalkan...janji...adik2 senang....itu sudah cukup buat dia bahagia...
ingat lagi satu hari...saat2 aku terasa hati dgn dia....(sbb arwah ni garang)..dia nangis dgn mak sbb dia dh marah aku...ya ALLAH...sungguh mulia hati abgLONG...mmg aku xkan pernah jumpa abg mcmni kat dunia ni...sumpah...aku sayang giler kat dia....sampai skrg...aku rindu sgt2 kat arwah...sbb aku adik yg paling banyak susahkan dia....paling degil.....aku rindu dia ya ALLAH!!!!

kalau nak cerita jasa arwah pada aku....sampai tahun depan pn xabis...sampaikan skrg...tengok barang2 arwah pn aku xsanggup...aku xmampu....bukan aku saja....tapi seluruh org yg mengenali dia...

ARIFIN MUHAMMAD dan ZAILANI ARIFIN
kaulah HERO DHATI AKU...DUNIA DAN AKHIRAT...

hmmm...xnak story dah pasal ni..
sbb pedih dah idung n mata aku dah xmampu dah ni..
cuma aku xnak bayangkan raya nanti...

MAK...maafkan diksue...sbb disaat2 mcmni diksue xdapat temankan mak sahur dan berbuka puasa...

diksue nak mak dan semua keluarga tahu....tanpa korg....diksue xakan jadi manusia berguna spt hari ini...


SALAM RAMADHAN DAN SALAM KEMAAFAN 


deep inside my heart
-norulez-



Sunday, June 17, 2012

♥ dear ♥

ngee..

smlm terjumpa seekor kucing yg sgt2 comel..
then amik n mandikan dia like my baby la..
so to PUCCA MOMO and OYEN..
dont be jeles k!!
ingat nak namakan dia TOM..









Thursday, June 14, 2012

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥
ESOK MY BIRTHDAY..
YEY!!
♥♥♥


♥♥♥
nak HADIAH taw!
♥♥♥



Saturday, June 9, 2012

♥kakibola♥

heeeeee...
alhamdulillah syukur...
syukur sgt2..
moga dipanjangkan umur dan dipanjangkan usia hbgn ni..

mlm ni bermula la acara burung hantu..
yg kaki bangku pn mula nengok tv smpi lewat2 pagi..
gara-gara bolasepak euro2012..
aku no comment la...
sbb aku ni kaku sket bab2 bola..
tapi kalo nak suh temankan tgk bola aku ok je..
biasa-biasa dan boleh la layan kan..
tapi kalo kasi bantal...
Insyaallah....bantal la aku pilih...
heeeeeee~

mlm ni gak last day aku kat kg...


thats all...
aku masi terpikir lagi team mana aku nak sokong utk euro2012 ni..
esok-esok la pk...
ngantok sudahhhhhhh...

salamss...

-norulez-

Monday, June 4, 2012

♥TRULY..DEEPLY...♥

heeeeeeeeee....
hoyehhh..hoyehhh!!

org dah cuti seminggu dikg..
tapi aku tadi baru sampai kat kg..
hahahhaa..
sengal la katakan...

kire ok la..
bercuti utk diri sendiri seminggu...
bercuti utk family seminggu...
:)

OPPPSSSS!!!
xyah nak KELAM sgt la..
mcm semua bagus...hakikatnya...

SATU PUN TIADA yang BOLEH DI BANGGAKAN!!
puihhhhhh!!~ (opsss!! sorry..terludah di belog lak!!)

kalau dulu...
heboh mcm2 cerita aku dgr..
hahahaha...
malas nak kisah...
sbb aku dah tahu PERMAINAN dia...
nak yg GUD-GUD jer...
sedangkan... diri tu xder la GUD mana pn...
ckp nak bunyi sedap jer...
harapkan bunyi je sdp...satu pn xder...
kah kah kah!!!

fyi.....
aku xkisah dan xheran pn...
wkwkwkkwkww...
sbb sifat aku ni bukan jenis yg DENGKI ngan org..
kalau ko rasa ko DESERVE benda tu...
ok...go on...hahaha...xheran ok!!

xder la aku EXCICICITED nak announce mcm2...
haram jer wei!
hahahahaha...hahahahahaktuihhh!!!

aku dah cukup terlebih ada benda2 yg ko mmg xmampu nak ada!!
FULL STOP!!


malas aku nak hurai lebih2...kan kata aku menunjuk!
so.....permainan dia tamat disini...
aku cukup xsuka jenis yg enterprame mcm gampunk!!!
opss!! terlebih sudah!!

****
JANGAN HARAP LEBIH SANGAT..
SBB ANDA TU BUKAN BAGUS SGT..
NAK TAU ANDA BAGUS KE TAK..
TGK BAHASA ANDA..
WKKWKWKWKW...
ADAKAH ANDA WANITA SYURGA??

OR
ADAKAH ANDA LELAKI LINDUNGAN KAABAH??
JUST GO BACK AND SIT...
TGK BALIK BAHASA ANDA UTK ORG LAIN..
WAT TAIK NGAN AKU...SORRY LA K...
AKU XKAN LEPAS...
****

heee...
tua xtua sgt la..
muda pn kalau muka mcm org tua umur 30 watpe kan???


wkwkwkwkw...
pity of u...
tgk hidung anda...
tgk jari anda..
tgk leher anda...
layak ke anda nak mengata org...
wkwkwkwkwkw...
:p


KALAU DULU XPERNAH MERASA BUAT PERKARA BEST..
NOW 
I CAN GET MY TIME BACK...
FORGET A NIGHTMARE...
JUST LIVE UR LIFE IN REALITY!!!

perempuan xperlu menjadi kemudi sesebuah perhubungan kerana perempuan dicipta utk dipimpin dan dididik sebagai teman dan sahabat utk seorang insan bergelar lelaki..



GLAD YOU COME
-norulez-
♥♥♥

Friday, May 18, 2012

❤ THANK YOU SO MUCH okey ❤

ololololo...
lama x mengREVIEW belog sendiri..
nak2 lagi review blog org lain..
lagi la xder masa...bz ok!

okeyh...
1st of all...
aku nak ucap terima kasih kat semua...
especially kat...
kawan2+kenalan+org perseorangan+ sesiap sahaja yg dah wish HAPPY TEACHERS DAY  
utk aku...hehehehe...sweet sgt2...
tq u all...i appreciated it....❤ 

pada 16 Mei...
mmg la sambutan hari guru kan..
tapi kat skudai ni..
hujan yg sgt2 la lebatnye...
syukur pada ALLAH..
sbb xder apa2 kejadian yg xelok..
maybe hujan rahmat yg membawa rezeki kepada warga pendidik kot..
tq ALLAH...

pagi2 lagi aku dah ke skolah...maybe dlm kul 6.50am da terpacak kat skool!!
awal ok~!
hahahaha...bukan apa...nak park kereta kat tmpt yg strategik dan menyenangkan aku ler..
mana xnyer...skolah aku tu kereta jer dah 200++...parking yg very limited...
so...sapa yg cepat...dia la yg dapat..
hehehhe..
:p

nak dijadikan cerita..
oleh kerana hujan hingga kul 10++am...
jadi segala aktiviti sukaneka xdpt la dijalangkan..
kecuali acara utk pertandingan menghias cupcakes jer..
aku pn masuk la kan...nak wat cane...dah bosan sgt2 dah..
and...rezeki aku kan...
aku dpt no 3.. dari 25 org peserta dikalangan cikgu2 yg mmg pakar la kan..
so...aku pn memBANGGAkan diri la..
hahahahha..
dpt adiah tupperware lagi k!!!
i likeeee...
oleh kerana tu je xtvt pada ari itu..jadi para pemenang mmg kelihatan glamor dan bergaya la kan!!...hehehehee...jgn jeles la okeyh!!!

hampir kul 12.30pm..
semua xtvt kat skolah abis dan budak2 dibenarkan pulang...
sementara cikgu lak ke DEWAN ALUMNI UTM utk jamuan sempena sambutan hari guru la...
mknan best..
aku lupa nak snap pic...
lagi satu...aku ni bukan suka sgt nak upload2 pic xtvt aku..
camera aku pn aku biar je kat lam kete..
wkwkwkwkkww...
MALAS punya pasal...
lagi satu...bila pk pasal amik gambar jer...
aku jadi xberapa excited sbb perkara2 tertentu yg menyentuh hati aku...
so......mmg aku dgn kata lain phobia la ngan snap2 gambar ni..
wlpn aku jurugambar sekolah!!!

kerana aku ni dah 3x naik pentas amik adiah...
disebabkan keGLAMORan aku..
pengetua sound aku slumber je..
" i tgk u je naik pentas..jeles i tau!!"
"biasa la tuan..time muda mmg selalu naik pentas..da lama sket pentas pn xjejak!!" 
hahahahahah...boleh ayat aku mcmtu??

end up...
balik rumah dlm kul 2.00pm..
penat gler...
but HAPPY sgt2...

TQ pd anak2 murid tersayang yg sudi bagi cikgu penghargaan...
baik dari ucapan, pujian, komen dan juga adiah..
cikgu hargai dan cikgu doakan kalian semua berjaya dlm setiap peperiksaan...ujian...kerja...dan apa jua pilihan kalian k...
 ❤ u always my students!!!

178 hadiah dari anak murid...
42 hadiah dari rakan2 guru..
thnx utk semua...
ni jadi bertambah semangat nak jadi guru cemerlang ni..
:)

*************************************
selesai kisah hari guru...
aku kena attend satu perlawanan bowling anjuran Jabatan Pelajaran Johor lak..
berlangsung pada 17mei2012
hahahahahaha...
ala2 tournament bowling gtu!
hampir 200 org peserta terdiri dari guru-guru sekolah di Johor menyertai pertandingan ini yg dianjurkan bersempena dengan sambutan hari guru 2012 di Danga City Mall JB..
aku xder la excellent mana pn...
sbb dah hampir 3tahun xmen bowling...
tapi nasib aku baik...sbb aku ni mmg dari dulu bukan ratu longkang!!!
hahaha..

abis je game tu dari kul 12.30-7.00pm tu..
aku terus balik...
dan aku demam ok!
demam sakit otot..
mklm la...men bowling ni guna kekuatan fizikal yg kuat..
nak2 lagi asyik strike je...paling koman pun spare kan!
hahahahhaa...

ok la...
tu je coretan selama seminggu ni...
len kali aku membebel lagi k...
dadadada...

 ❤ ❤
norulez


Thursday, May 10, 2012

~♥ hhhhmmmmmm ♥~


hmm..
lama xupdate blog..
rindu lak  nak update blog..
kekekeke...
jgn rindu aku k...
miss2 je tau...
hehehehe...
♥♥
bukan xnak update..
tapi agak bz ngan student exam di skolah..
mana nak kena tanda paypeeerrrr..
mana nak jaga budak2 ni kat kelas..
so...end up..aku agak tidak berpeluang mengisi kekosongan blog aku ni..
sooooooooorry!!
♥♥
karier aku sbg cikgu..
aku lalui dgn jayanya...
xder sebarang masalah...
ok je...alhamdulillah...
gaji pn dah ok...naik 13%
syukur alhamdulillah..
boleh la simpan sket2 wat pegi haji..
ngn wat kawen...hehehe...KAWIN ok!!



jadual gaji pokok guru dgn kenaikan 13% dan tidak ditambah lagi dgn kenaikan tahunan dan elaun2  ok... :)



♥♥
bulan 5mei ni ramai kawan2 yg kawen...
menamatkan zaman teruna dan dara...
melangkah ke alam baru...
kalau xsilap aku..maybe dlm 6 org kawan aku  yg kawen dlm bulan mei..
bulan jun xyah cite la...ramaaaaaaaaaaaiiiii!!!!
anyway..utk kawan2 aku yg dah kawen dan bakal kawen..
aku doakan yg terbaik buat kalian semua k...
all de best for ur future undertakings!
INSYAALLAH...xlama lagi turn aku..
hahahahahaha~
♥♥
okey la..
rasanya xder apa yg best kot nak cite lagi...
sbb aku pn dah xder idea...
actually...

♥♥
im done writing...
nak jalan2 masuk kelas lak..
heee..
cau!

♥♥
-norulez-




Wednesday, April 18, 2012

❤PENATnyeeeeeeee~❤

hmm...
salam and gudnite all...

malas nak update belog sbb bz....

dr hari sabtu-hari  ni...

bz bz bz bz...


dah 2hari berkampung kat UTM skudai haaa.... 
(walhal dkt je ngan umah..hahaha)
penat yg xterkata....



UTMBridge 2012 competition sdg berlangsung...

yer la...sbg cikgu pengiring...penat gak la duk melangut je kat sana...



❤norulez❤