Friday, May 18, 2012

❤ THANK YOU SO MUCH okey ❤

ololololo...
lama x mengREVIEW belog sendiri..
nak2 lagi review blog org lain..
lagi la xder masa...bz ok!

okeyh...
1st of all...
aku nak ucap terima kasih kat semua...
especially kat...
kawan2+kenalan+org perseorangan+ sesiap sahaja yg dah wish HAPPY TEACHERS DAY  
utk aku...hehehehe...sweet sgt2...
tq u all...i appreciated it....❤ 

pada 16 Mei...
mmg la sambutan hari guru kan..
tapi kat skudai ni..
hujan yg sgt2 la lebatnye...
syukur pada ALLAH..
sbb xder apa2 kejadian yg xelok..
maybe hujan rahmat yg membawa rezeki kepada warga pendidik kot..
tq ALLAH...

pagi2 lagi aku dah ke skolah...maybe dlm kul 6.50am da terpacak kat skool!!
awal ok~!
hahahaha...bukan apa...nak park kereta kat tmpt yg strategik dan menyenangkan aku ler..
mana xnyer...skolah aku tu kereta jer dah 200++...parking yg very limited...
so...sapa yg cepat...dia la yg dapat..
hehehhe..
:p

nak dijadikan cerita..
oleh kerana hujan hingga kul 10++am...
jadi segala aktiviti sukaneka xdpt la dijalangkan..
kecuali acara utk pertandingan menghias cupcakes jer..
aku pn masuk la kan...nak wat cane...dah bosan sgt2 dah..
and...rezeki aku kan...
aku dpt no 3.. dari 25 org peserta dikalangan cikgu2 yg mmg pakar la kan..
so...aku pn memBANGGAkan diri la..
hahahahha..
dpt adiah tupperware lagi k!!!
i likeeee...
oleh kerana tu je xtvt pada ari itu..jadi para pemenang mmg kelihatan glamor dan bergaya la kan!!...hehehehee...jgn jeles la okeyh!!!

hampir kul 12.30pm..
semua xtvt kat skolah abis dan budak2 dibenarkan pulang...
sementara cikgu lak ke DEWAN ALUMNI UTM utk jamuan sempena sambutan hari guru la...
mknan best..
aku lupa nak snap pic...
lagi satu...aku ni bukan suka sgt nak upload2 pic xtvt aku..
camera aku pn aku biar je kat lam kete..
wkwkwkwkkww...
MALAS punya pasal...
lagi satu...bila pk pasal amik gambar jer...
aku jadi xberapa excited sbb perkara2 tertentu yg menyentuh hati aku...
so......mmg aku dgn kata lain phobia la ngan snap2 gambar ni..
wlpn aku jurugambar sekolah!!!

kerana aku ni dah 3x naik pentas amik adiah...
disebabkan keGLAMORan aku..
pengetua sound aku slumber je..
" i tgk u je naik pentas..jeles i tau!!"
"biasa la tuan..time muda mmg selalu naik pentas..da lama sket pentas pn xjejak!!" 
hahahahahah...boleh ayat aku mcmtu??

end up...
balik rumah dlm kul 2.00pm..
penat gler...
but HAPPY sgt2...

TQ pd anak2 murid tersayang yg sudi bagi cikgu penghargaan...
baik dari ucapan, pujian, komen dan juga adiah..
cikgu hargai dan cikgu doakan kalian semua berjaya dlm setiap peperiksaan...ujian...kerja...dan apa jua pilihan kalian k...
 ❤ u always my students!!!

178 hadiah dari anak murid...
42 hadiah dari rakan2 guru..
thnx utk semua...
ni jadi bertambah semangat nak jadi guru cemerlang ni..
:)

*************************************
selesai kisah hari guru...
aku kena attend satu perlawanan bowling anjuran Jabatan Pelajaran Johor lak..
berlangsung pada 17mei2012
hahahahahaha...
ala2 tournament bowling gtu!
hampir 200 org peserta terdiri dari guru-guru sekolah di Johor menyertai pertandingan ini yg dianjurkan bersempena dengan sambutan hari guru 2012 di Danga City Mall JB..
aku xder la excellent mana pn...
sbb dah hampir 3tahun xmen bowling...
tapi nasib aku baik...sbb aku ni mmg dari dulu bukan ratu longkang!!!
hahaha..

abis je game tu dari kul 12.30-7.00pm tu..
aku terus balik...
dan aku demam ok!
demam sakit otot..
mklm la...men bowling ni guna kekuatan fizikal yg kuat..
nak2 lagi asyik strike je...paling koman pun spare kan!
hahahahhaa...

ok la...
tu je coretan selama seminggu ni...
len kali aku membebel lagi k...
dadadada...

 ❤ ❤
norulez


Thursday, May 10, 2012

~♥ hhhhmmmmmm ♥~


hmm..
lama xupdate blog..
rindu lak  nak update blog..
kekekeke...
jgn rindu aku k...
miss2 je tau...
hehehehe...
♥♥
bukan xnak update..
tapi agak bz ngan student exam di skolah..
mana nak kena tanda paypeeerrrr..
mana nak jaga budak2 ni kat kelas..
so...end up..aku agak tidak berpeluang mengisi kekosongan blog aku ni..
sooooooooorry!!
♥♥
karier aku sbg cikgu..
aku lalui dgn jayanya...
xder sebarang masalah...
ok je...alhamdulillah...
gaji pn dah ok...naik 13%
syukur alhamdulillah..
boleh la simpan sket2 wat pegi haji..
ngn wat kawen...hehehe...KAWIN ok!!



jadual gaji pokok guru dgn kenaikan 13% dan tidak ditambah lagi dgn kenaikan tahunan dan elaun2  ok... :)



♥♥
bulan 5mei ni ramai kawan2 yg kawen...
menamatkan zaman teruna dan dara...
melangkah ke alam baru...
kalau xsilap aku..maybe dlm 6 org kawan aku  yg kawen dlm bulan mei..
bulan jun xyah cite la...ramaaaaaaaaaaaiiiii!!!!
anyway..utk kawan2 aku yg dah kawen dan bakal kawen..
aku doakan yg terbaik buat kalian semua k...
all de best for ur future undertakings!
INSYAALLAH...xlama lagi turn aku..
hahahahahaha~
♥♥
okey la..
rasanya xder apa yg best kot nak cite lagi...
sbb aku pn dah xder idea...
actually...

♥♥
im done writing...
nak jalan2 masuk kelas lak..
heee..
cau!

♥♥
-norulez-