Thursday, February 28, 2013

♥ bosan punye pasal ♥

hehhee...
salam all....selamat petang menjelang malam...

okeyh..
tgk tajuk pn dah tahu kan..
kalo dah  bosan...apa benda pn boleh jadi..
yg susah jadi senang...

yg senang plak...xyah  guna otak nak pk kan..

ngeee....

so....selesai menjalankan kewajipan kepada kereta...
 lepak2 SA n mkn kat HAKIM sc7...
perghhh...lama xpegi sane...
rasa mcm baru semalam jer aku menamatkan pengajian aku kat UiTM almost 9years..


after that..
oleh kerana kebosanan yg maksimum..
dah xtahu dah nak lepak mana..
sorry....
SY BUKAN KAKI LEPAK/MENGHABISKAN  MASA/BERDETING KAT MALL K...

sdpnyee!!!
(ok...sbnrnye dah melalut dah ni..stop pasal mkn k!)


oh ye...nak bagitau satu citer...
bahawasanya si KIKI...

*kiki yg ganas dan manje...*

dah selamat melahirkan 4ekor anak...
hmmmm....mcmner la kiki nak jadi mak yer...
so, utk kiki...moga menjadi mak kucing yg baik dan menyanyangi anak2 k....sbb anak2 memerlukan belaian dan perhatian daripada ibu.....
CAYA laaaa kiki!!!

berbalik kepada cerita yg melanda ditahap kebosanan ni..
nak kongsi cerita pasal kereta kesayanganku..
iaitu INCIK PREVE yg putih bergaya ni...
overall...
perpuas hati la dgn performance dan kualiti...
setanding dgn harga...
sy sokong BARANGAN BUATAN MALAYSIA k!!!

ni beberapa snapshot my hensem!!

*dikedai utk pakaikan skirting*

*pandangan sisi diwaktu petang*

*tersadai dgn megahnya dirumah sewa*

*7in1 full hd reverse camera radio gps cd tv bluetooth aux*

*saje tayang bontot!*


hahahahhaa....ok im done...
sbnrnyaa...
aku xder keje...
so aku nak upload je pic yg ada lam hp aku ni...
ni yg tadi...
same as past year...
karya seni yg blm siap aku persembahkan...

*senget kepala n mata korg nak nengok kan!!*

**mural di dpn dataran masih IN-PROGRESS!**

ok....dah...malas nak upload lagi...kalo dah terjebak ni susah nak berhenti...
now kita ke next agenda k...



IS YOU!



truly..
-nurul-

Tuesday, February 26, 2013

♥ t e r c i p t a u n t u k k u ♥

assalamualaikum dan salam sejahtera...

perghhhhhh...lama gler x update  blog...
nak wish new year pn x sempat...

so dgn kesempatan yang masih ada ni...
sy nak ucapkan happy  new year kepada semua follower dan stalker sy..
dimana saja anda berada..... i wish u all dpt apa yg u all impikan kay!

hmmm...
dah dkt nak 3 bulan dah masuk tahun baru 2013...
hope tahun ni yang manis2 jer utk aku dan insan2 yg aku syg..
moga segala impian dan cita2 kami tercapai..
moga harapan dan usaha kami dikabulkan Sang Pencipta...
Insyaallah...

masuk tahun 2013 ni...
dah 2x aku balik kelate...
1x ditemani mak dan 2org anak buah....
and paling latest aku balik dgn schoolmate aku...
♥ rasa tak terhingga...
seronok beronok ronok!!

k la..
no idea..
nothing to share...
maybe its too personal..
and im happy for that news...


sorry u all...
i malas nak update pic i pegi holiday..
xsuka nak interprame!
bagi yg tahu kemana i dah travel....
please be sure u all dpt sourvenior dr i kay!
n next vacay will be sabah/sarawak with loves one!
ngeee~~


...nunite...


so sleepy
-norulez-