Sunday, June 17, 2012

♥ dear ♥

ngee..

smlm terjumpa seekor kucing yg sgt2 comel..
then amik n mandikan dia like my baby la..
so to PUCCA MOMO and OYEN..
dont be jeles k!!
ingat nak namakan dia TOM..









Thursday, June 14, 2012

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥
ESOK MY BIRTHDAY..
YEY!!
♥♥♥


♥♥♥
nak HADIAH taw!
♥♥♥



Saturday, June 9, 2012

♥kakibola♥

heeeeee...
alhamdulillah syukur...
syukur sgt2..
moga dipanjangkan umur dan dipanjangkan usia hbgn ni..

mlm ni bermula la acara burung hantu..
yg kaki bangku pn mula nengok tv smpi lewat2 pagi..
gara-gara bolasepak euro2012..
aku no comment la...
sbb aku ni kaku sket bab2 bola..
tapi kalo nak suh temankan tgk bola aku ok je..
biasa-biasa dan boleh la layan kan..
tapi kalo kasi bantal...
Insyaallah....bantal la aku pilih...
heeeeeee~

mlm ni gak last day aku kat kg...


thats all...
aku masi terpikir lagi team mana aku nak sokong utk euro2012 ni..
esok-esok la pk...
ngantok sudahhhhhhh...

salamss...

-norulez-

Monday, June 4, 2012

♥TRULY..DEEPLY...♥

heeeeeeeeee....
hoyehhh..hoyehhh!!

org dah cuti seminggu dikg..
tapi aku tadi baru sampai kat kg..
hahahhaa..
sengal la katakan...

kire ok la..
bercuti utk diri sendiri seminggu...
bercuti utk family seminggu...
:)

OPPPSSSS!!!
xyah nak KELAM sgt la..
mcm semua bagus...hakikatnya...

SATU PUN TIADA yang BOLEH DI BANGGAKAN!!
puihhhhhh!!~ (opsss!! sorry..terludah di belog lak!!)

kalau dulu...
heboh mcm2 cerita aku dgr..
hahahaha...
malas nak kisah...
sbb aku dah tahu PERMAINAN dia...
nak yg GUD-GUD jer...
sedangkan... diri tu xder la GUD mana pn...
ckp nak bunyi sedap jer...
harapkan bunyi je sdp...satu pn xder...
kah kah kah!!!

fyi.....
aku xkisah dan xheran pn...
wkwkwkkwkww...
sbb sifat aku ni bukan jenis yg DENGKI ngan org..
kalau ko rasa ko DESERVE benda tu...
ok...go on...hahaha...xheran ok!!

xder la aku EXCICICITED nak announce mcm2...
haram jer wei!
hahahahaha...hahahahahaktuihhh!!!

aku dah cukup terlebih ada benda2 yg ko mmg xmampu nak ada!!
FULL STOP!!


malas aku nak hurai lebih2...kan kata aku menunjuk!
so.....permainan dia tamat disini...
aku cukup xsuka jenis yg enterprame mcm gampunk!!!
opss!! terlebih sudah!!

****
JANGAN HARAP LEBIH SANGAT..
SBB ANDA TU BUKAN BAGUS SGT..
NAK TAU ANDA BAGUS KE TAK..
TGK BAHASA ANDA..
WKKWKWKWKW...
ADAKAH ANDA WANITA SYURGA??

OR
ADAKAH ANDA LELAKI LINDUNGAN KAABAH??
JUST GO BACK AND SIT...
TGK BALIK BAHASA ANDA UTK ORG LAIN..
WAT TAIK NGAN AKU...SORRY LA K...
AKU XKAN LEPAS...
****

heee...
tua xtua sgt la..
muda pn kalau muka mcm org tua umur 30 watpe kan???


wkwkwkwkw...
pity of u...
tgk hidung anda...
tgk jari anda..
tgk leher anda...
layak ke anda nak mengata org...
wkwkwkwkwkw...
:p


KALAU DULU XPERNAH MERASA BUAT PERKARA BEST..
NOW 
I CAN GET MY TIME BACK...
FORGET A NIGHTMARE...
JUST LIVE UR LIFE IN REALITY!!!

perempuan xperlu menjadi kemudi sesebuah perhubungan kerana perempuan dicipta utk dipimpin dan dididik sebagai teman dan sahabat utk seorang insan bergelar lelaki..



GLAD YOU COME
-norulez-
♥♥♥